Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Elektryki zimą - jak z wydajnością, zasięgiem i zużyciem energii? Zima stawia przed posiadaczami samochodów elektrycznych wyzwania dotyczące utrzymania optymalnej wydajności oraz osiągów pojazdu. Korzystanie z pompy ciepła, kondycjonowanie baterii czy ładowanie jej do poziomu ...
krikus napisał(a):W tej kwocie ciężko będzie o auto całkowicie bezwypadkowe. Niemalże każde miało jakąś przygodę czy to kolizje czy coś poważniejszego.
Po raz kolejny się z Tobą nie zgodzę, pół roku temu kupiłem Passata B3 z 93r w za całe 1200 zł. Jakieś 3 tygodnie temu kolega kupował auto, miałem z nim jechać, a ten czekając na mnie z ciekawości czy nowy miernik działa obleciał nim całe auto. Nie wierzyliśmy obaj jak dwa różne mierniki pokazały że na całym aucie jest oryginalna warstwa Rosoo Perleffekt. Co prawda miejscami już nieco przytyrana (zwłaszcza na masce i grillu liczne odpryski od kamieni oraz ryski na dachu) ale oryginalna. Rzadko można trafić coś takiego ale czasem (nieraz zupełnie nieświadomie jak w moim przypadku - auto miało służyć na tanie dojazdy do pracy bo poprzednik zdechł) jednak się uda.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
a takie megane [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
zastanawiam sie czy nie kupic tanszego auta zeby tylko dojezdzac nim do pracy te 160 km dziennei i nie zmienic np w przyszłym roku na inne
Te Megany od handlarzy którzy na szrocie je chyba kupili.. Astra wygląda ok tylko tylne nadkola zaczyna chyba brać rdza i zastanawia mnie tył dlaczego tak nisko siedzi? Polo też ok tylko te tylne lampy wywalić. 306 wygląda najlepiej.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
1. Dostała w przód, poza tym ta cena.. 2. A ta to jeszcze lepsza.. Zobacz na 1 foto, jaka szpara jest między maską a błotnikiem.. 3. Link nie działa 4.Upalane przez młodego gniewnego.. 5. Wygląda okej, ale zobacz na lewy tył auta.. Coś tam się działo i dobrze tego nie zrobili.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.