REKLAMA
Witajcie. Mam na imię Kamil mam 20 lat, rok temu zdałem prawo jazdy . Przez ten rok mało jeździłem, nie miałem czym.. Chodzę do szkoły policealnej i w między czasie pracuję po kilka miesięcy w różnych miejscach.. (wciąż szukam jakiejś dobrej posady.. )
Szukam samochodu na mój budżet, wynosi on 4,5 tysiąca. Przypomnę że sam muszę sobie radzić w życiu, nie mam bogatych rodziców którzy udostępnili by mi samochód czy go kupili.. także proszę o zbędne komentarze. Będzie to moje pierwsze auto, dlatego nie chcę po zakupie mieć problemów z naprawami bo mnie na to nie stać.. ;(
Myślałem nad Volkswagen Polo lub Opel Corsa C. Małe przestronne auta, dla mnie w sam raz.
Czytałem że nie warto patrzeć na Golf'y bo za te pieniądze wszystkie będą dotarte i długo nie pojeżdżę.
Zależy mi głównie aby samochód był w stanie bardzo dobrym, aby miał przejechane poniżej 150 tysięcy no i żeby mało palił.. (Czyli typowe wymagania większości kierowców..)
Przy tym budżecie nie mam dużego pola do popisu także teraz jestem zdesperowany kupić cokolwiek. Chciałbym zakupić auto do dwóch tygodni.
Czy ktoś poleciłby mi jakiś samochód lub stronę z ogłoszeniami oprócz OLX i OTOMOTO?