Pierwszy samochód do 4 tyś

09 Sty 2017, 12:15

Witam. Dosyć niedawno zdałem prawo jazdy i zacząłem szukać dla siebie pierwszego samochodu. Chciałbym coś w benzynie, ewnetualnie benzynga+lpg. Jeździć dużo nie będę, przynajmniej na razie, chciałbym się najpierw dobrze doszkolić, dlatego też nie mam zbyt dużych wymagań. Rozglądałem się za lanosami, fiatami brava i trochę za passatami, wszystkie mniej więcej jednakowo podpadły mi do gustu. Mieszkam w Bydgoszczy, więc mógłbym się przejechać zobaczyć i ewentualnie się zdecydować.
Makibawa
Nowicjusz

Prawo jazdy: 22 08 2016
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Nie mam

09 Sty 2017, 16:38

Zerknij na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - nie żartuje tylko ten stary gaz ale czego można wymagać za te pieniądze.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tylne prawde nadkole do poprawki bo powoli ruda wychodzi.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - również tylne nadkole do poprawki.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie holować samochód osobowy?
    Niezależnie od tego ile jeździmy samochodem dużo czy też mało nie możemy założyć, że nie przytrafi nam się awaria, która unieruchomi nasz pojazd. Dlatego warto wiedzieć co zrobić, gdy do takiej sytuacji dojdzie? Po ...
    Jak działają nowe funkcje bezpieczeństwa czynnego?
    Lexus przedstawił szczegółowe informacje o nowych funkcjach pakietu bezpieczeństwa czynnego Lexus Safety System + A, w które wyposażona została piąta generacja flagowej limuzyny Lexus LS. To kolejny krok w stronę ...