Pierwszy samochód do 4k

06 Gru 2012, 16:50

A co myślicie o samochodzie z tej oferty: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Coś na temat tego silnika?

Niestety w krakowie nie widzę aktualnie żadnych innych ofert cors w cenie do 4k.
adamkus
Nowicjusz

Auto: Nie mam

06 Gru 2012, 16:57

mały zgrabny samochodzik, myślę, że jako pierwszy samochodzik to w sam raz, nie jest zbyt mocny, więc nie pozwala poszaleć, ale może to i dobrze z początku. przebieg jak na ten rocznik to też w miarę ok, ale myślę, że za tę cenę możesz znaleźć coś lepszego
Poszukuję ciekawego szkolenia wrocław, polecicie coś?
atom
Nowicjusz

06 Gru 2012, 17:45

Coś lepszego w jakim sensie? Inny samochód, czy może po prostu lepszą corse?

Mówiąc prawdę zależy mi na tym, żeby kupić samochód przed świętami, bo jest mi potrzebny. Niestety ofert cors w Krakowie za dużo teraz nie ma.
adamkus
Nowicjusz

06 Gru 2012, 22:27

A ta Corolla co podałem? Corse z 1.0 sobie daruj,osiągi mizerne a pali tyle co 1.4.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

07 Gru 2012, 10:37

Niestety oferta już jest nieaktualna.
adamkus
Nowicjusz

07 Gru 2012, 10:47

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Jak używać nawigacji google? Jakie są dostępne opcje?
    Google Maps to popularna aplikacja nawigacyjna, która umożliwia wyznaczanie tras i śledzenie drogi do wyznaczonego celu. Oto kilka podstawowych opcji dostępnych w Google Maps: Wyznaczanie trasy: Aby wyznaczyć trasę, ...