Anglika chcesz kupić czy auto z kierownicą po naszej stronie? Bo po podaniu waluty w funtach i napisu Uk zwątpiłem. Jak anglika to u nas chyba będzie taniej niż w UK. Więc lepiej poszukaj na OLX bądź allegro. A tak to polecam Honde Accord w benzynie. Volkswagena z 1.9 TDI. Tylko nie Passata.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Green Future - ekologiczna przyszłość SKODY SKODA jeszcze bardziej angażuje się w działalność związaną z ochroną środowiska, wytwarzając ekologiczne samochody i wprowadzając efektywne wykorzystanie zasobów. Przyjęte przez SKODĘ działania "Green Future" mają ...
Do Polski takie wozy głównie sprowadzają na części, poza tym myślisz, że polscy handlarze stosują dumping przy takich autach? Ja na twoim miejscu szukałbym fury na miejscu, no, ale zrobisz jak uważasz.
No chodzi mi o samochód, który będzie idealny na długie trasy, np. Anglia - Polska i na odwrót. Spalanie najlepiej nie za duże, ale silnik musi być wytrzymały. Spalania dokładnie określić nie mogę, bo to zależy... Gdyby samochód był naprawdę wart kupna to można byłoby się zastanowić nad większym spalaniem.
Skoro długie trasy, to w grę wchodzą raczej większe auta. Linki przykładowe [link do mobile.de wygasł] [link do mobile.de wygasł] [link do mobile.de wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.