Anglika chcesz kupić czy auto z kierownicą po naszej stronie? Bo po podaniu waluty w funtach i napisu Uk zwątpiłem. Jak anglika to u nas chyba będzie taniej niż w UK. Więc lepiej poszukaj na OLX bądź allegro. A tak to polecam Honde Accord w benzynie. Volkswagena z 1.9 TDI. Tylko nie Passata.
Prius 2023 - jeden z najbardziej dynamicznych samochodów Toyoty W świecie motoryzacji nazwa Prius jest synonimem oszczędności paliwa i ekologicznej jazdy. Najnowszy Prius piątej generacji nie tylko wpisuje się w tę tradycję auta z wyjątkowo wydajnym napędem hybrydowym, ale zapewnia świetną ...
King of Europe Drift 2012 Poznań / relacja W dniach 20 – 22 kwietnia na najbardziej prestiżowym obiekcie wyścigowym w Polsce, czyli na torze "Poznań" odbyła się jedna z najważniejszych imprez driftingowych w całej Europie, a więc inauguracyjna runda King of ...
Do Polski takie wozy głównie sprowadzają na części, poza tym myślisz, że polscy handlarze stosują dumping przy takich autach? Ja na twoim miejscu szukałbym fury na miejscu, no, ale zrobisz jak uważasz.
No chodzi mi o samochód, który będzie idealny na długie trasy, np. Anglia - Polska i na odwrót. Spalanie najlepiej nie za duże, ale silnik musi być wytrzymały. Spalania dokładnie określić nie mogę, bo to zależy... Gdyby samochód był naprawdę wart kupna to można byłoby się zastanowić nad większym spalaniem.
Skoro długie trasy, to w grę wchodzą raczej większe auta. Linki przykładowe [link do mobile.de wygasł] [link do mobile.de wygasł] [link do mobile.de wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.