21 Paź 2013, 22:57
Witam, proszę was o pomoc w wyborze pierwszego auta.. Planuje zakupić autko do 5tys. złotych, najchętniej zmieścił bym się w 3, 5/4 + tysiak by go wypieścić w dużym skrócie, potrzebuję w miarę dobrego auta. Preferuję benzyne , najlepiej z gazem .Wiem, że w tych pieniażkach cudów nie bedzie .w oko wpadły mi trzy modele aut. Honda civic V generacji w coupe 1, 5 silnik , w benzynie , ewentualnie + gaz, to auto chyba zauroczyło mnie wyglądem w kolorze czarnym, nie powinien być awaryjny , w końcu japończyk, bmw e34 silnik 2, 5 chyba bedzie najbardziej opłacalny stosunkowo spalania do osiągów , tutaj musi byc w gazie, podobnież w tym samochodzie lubi padać zawieszenie , czy to prawda? Następnie podoba mi się mercedes w124 , lecz nie mam pojęcia w jakim silniku. Przyznam, że jestem za bmw ze względu na tylni napęd , ale boję się kosztów. Może jakieś inne modele?Co moglibyście mi polecić? I jak jest z dostępnościa częsci zamiennych do tych samochodów? Licze na komfort i przyjemność z jazdy , lecz zależy mi również na taniej eksploatacji. Z góry dziękuję za poświęcony czas dla mnie.