Ja miałem kupić auto za 20 -30 tyś (pierwsze) i szukałem szukałem aż pewnego dnia trafiłem przypadkowo na ogłoszenie blisko zlokalizowane : Audi 80 B4 , 21 letnie Auto, pomyślałem zobaczę czemu nie, pojechałem i się zakochałem,
Na miejscu spotkałem samochód na aluminiowych felgach audi , wnętrze doskonale zachowane jak nowe, dużo by opowiadać, powiem tylko tyle, mam pół roku i wymieniłem tylko olej.
Wiadomo , jak to auto 21 letnie nie ma teżcudów, np w moim czasem wskazówka od obrotomierza nie idzie do góry , wtedy jedno lekkie uderzenie w kokpit i idzie
Miałem też problem z przeciekaniem , na
forum Audi szybko jednak problem został rozwiązany, wlałem sylikon w wyznaczone przez kolegów miejsce i problem ustąpił.
Nie mam z nim żadnych problemów i teraz uwaga auto kupiłem za 3400zł
I powiem Ci nie do wiary co? Słuchaj byłem u różnych mechaników na przeglądach, dosłownie każdy Ci powie, coś w stylu Panie, to czołg nie samochód ...Panie te nowe to zabawki przyu tym czy , Panie to samochód że ma przejechać 1mln km a nie mieć elektryczne bajerki
Mój jest goły, wszystko korbki ale jak chcesz wóz dla faceta z twardym zawieszeniem (nie tak jak nowe aluminiowe które sa niby miękkie ale wahacze wymieniasz aluminiowe - kupa kasy) to jest to doskonały samochód dla Ciebie,
Wybierz sobie na spokojnie jakiś, ale pamiętam ludzie niechętnie się ich pozbywają - wiem po sobie bo chcę teraz kupić nowy samochód a tego nie sprzedam
Wóz ma prestiż bo to AUDI mimo wszystko... piękna limuzyna klasyczna ponadczasowa, ja mam do tego na tyle fajny spoiler sportowy , super się preznetuje na prawdę na wóz 20 tyś wygląda
lakier na te lata w super stanie
Wady; auto tylko dla faceta , trudne bo nie masz elektroniki w silniku tylko jak w starych fiatach ,ale skoro ja po prawki kupiłem i daje już sobie zupełnie radę to i Ty sobie poradzisz NAUCZYSZ SIĘ naprawdę jeździć
sporo pali ale bez przesady , w mieście ponad 10 , w trasie 7-8
Polecam szczerze , weź pod uwagę ten smaochód , idź do mechaników w okolicy i spytaj się o Audi B4 80 lub taryfiarzy
![Uśmiechnięty :)]()