Prawo jazdy mam około dwa lata, jednak teraz przyszedł czas, aby kupić sobie własne auto. Interesuje mnie honda civic VI silnik 1.4 - [link do oferty na Allegro wygasł] Golf II silnik 1.8 - [link do oferty na Allegro wygasł] Audi a3 silnik 1.8 Audi 80 silnik 2.0 Zależy mi na niskich kosztach utrzymania i jazdy oraz komforcie. Chciałbym założyć gaz. Najbardziej jestem skłonny ku audi a3, jednak trzeba byłoby trochę dołożyć. Który z nich możecie mi polecić?
No to sprowadziłeś mnie na ziemię z tą A3. A co myślisz o Audi A6, 1.9 tdi, 97 rocznik? Samochodzik jest u mnie w rodzinie ponad 8 lat i mam okazję kupić go za 10 tys. Jeżdżone było nim można powiedzieć, że ~4tys rocznie chociaż i w to wątpię
Wracając do pozostałych trzech opcji - można wiedzieć dlaczego 80-tka?
Na audi a3 za mały budżet, audi 80 jak najbardziej tak, honda z linku ma chyba inny odcień lakieru z prawej strony ( drzwi, błotnik) golf OK ale za 5000 zł możesz już szukać golfa mk3.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Pasażerowie, nogi w dół! W Polsce ponad 90% kierowców i pasażerów zapina pasy(1). Mogą one jednak nie spełnić swojej funkcji, jeśli nie zapniemy ich prawidłowo i nie zajmiemy odpowiedniej pozycji. Kierowca powinien ustawić zagłówek, ...
No więc zostały dwie opcje : Audi 80 vs Audi A6. Które z nich będzie tańsze w utrzymaniu? Nie będę dużo jeździł - w granicach 10tys. rocznie tak więc wydaje mi się, że diesel odpada, a niestety A6 w dieslu
Jeśli znajdziesz dobrą 80 w benzynie, z fajnym wypsaem to bierz bo rzeczywiście przy takich przebiegach diesel nie jest dobrą opcją dlatego nie jestem za A6
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.