REKLAMA
Witam
Poszukuje swojego pierwszego samochodu, tanego w eksplatacji z LPG do 7,5k (wraz ze wszystkimi opłatami, ewentualnym ubezpieczeniem jeśliby się kończyło itd). Autko służyłoby głównie do dojazdu na studia, około 60km w jedną stronę, czasami krótki dojazd ze stancji na uczelnię.
Chciałbym, żeby samochód był przede wszystkim bezpieczny, mało awaryjny (a najlepiej bezawaryjny ), posiadał klimatyzację, był w miarę dynamiczny, że jak przyjdzie wyprzedzić jakiegoś załadowanego po brzegi TIR-a to nie zajmie mi to 5 minut , wygodny i żeby jakoś wyglądał, oczywiście jak na dostępny budżet
Pojemność najlepiej 1.6, żeby ubezpieczenie mnie nie zjadło
Oferty jakie znalazłem
[link do oferty na Olx wygasł] czytając poprzednie tematy zauważyłem, że dużo osób polecało Bore jako mało awaryjne. Co możecie powiedzieć o stanie dokładnie tego samochodu z linku i jak z dynamiką?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] wydaje się, że właściciel dbał o samochód, ale trochę dziwne wydaje mi się, żeby sprzedawać samochód zaraz po remoncie silnika, czyżby naprawa źle wykonana?
[link do oferty na Olx wygasł] ten trochę większy silnik niż zakładałem na początku bo 1.8 i od handlarza, ale pomimo tego co myślicie o tym konkretnym egzemplarzu? Zaciekawił mnie climatronik w tej cenie
No i ogólnie co możecie powiedzieć o a3? Bo z wyglądu fajny samochód, a jak z jego awaryjnością i znoszeniem gazu?
Nie pogardziłbym jeszcze jakbyście pomogli mi z wyborem auta podrzucając jakieś linki z podkarpacia i lubelskiego