REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nic nie jest nie tak. Rzadko są polecane bo jest kilka innych lepszych propozycji za te pieniądze (np. wspomniana mazda 323F). Jeśli jednak użyjesz szukajki to zobaczysz, że kiedy ktoś pytał o megane I opinie były raczej pozytywne. Osobiście jeśli Ci się akurat ten samochód podoba to z czystym sumieniem polecam.Tomo_2 napisał(a): Co jest z nimi nie tak?
Tomo_2 napisał(a):Witam!
Sorki, że się wcinam w cudzy temat, ale mam pytanie - co sądzicie o Renault Megane takim jak ten:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tania, a ma ciekawe wyposażenie - czyżby miała dzwona?
Widzę, że wszyscy polecają wypróbowane samochody - nurtuje mnie jednak, dlaczego meganka nie jest polecana - kolega ma rocznik 2003 wersji kombi i nie psuje mu się często, jeśli w ogóle. Co jest z nimi nie tak?
P.S. Jestem laikiem w dziedzinie motoryzacji, za około 2 tygodnie będę zdawał egzamin na prawko także pytam tylko ogólnikowo - myślę że po wakacjach sam zainteresuję się autkiem za około 8000zł.
Tomo_2 napisał(a):A tak zapytam jeszcze odnośnie tej meganki - czy warto w ogóle zwracać uwagę na wersję przed liftingiem czy mimo wszystko tylko po roku 99?
No właśnie tak czytałem na tym autocentrum to wcześniej, ale uznałem że 3/4 użytkowników kupiłoby jeszcze raz to samochód jest całkiem przyzwoity, a wyposażenie ma takie jak żaden inny. Zatem co w nich jest nie tak? Bo mnie takie suche informacje, że coś tam się popsuło to mi nic niestety nie mówią;).