Witam wszystkich zmotoryzowanych. W marcu przyszłego roku rodzice kupują dla mnie pierwsze autko. Po wstępnym przeglądzie internetów mój wybór padł na Chevroleta Camaro 2011 i na Forda Mustanga 2011. Oba autka z silnikiem V6 w wersji coupe. Nie wiem na które się zdecydować. Proszę forumowiczów o pomoc. Do wydania ok. 80 tys. (im mniej tym lepiej) Pozdrawiam!
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Hybrydowa Toyota Yaris na polskim rynku Hybrydowa wersja miejskiej Toyoty Yaris w szybkim tempie zdobyła sobie uznanie polskich kierowców. Od debiutu w czerwcu br., polscy klienci zamówili już 292 sztuki Yarisa Hybrid. Plan sprzedaży Toyota Motor ...
Szkoda się tu produkować panowie Ludzie, których stać na kupno dzieciakowi auta za 80k raczej nie słuchają porad jakiegoś "plebsu" z forum temat do zamknięcia
A no o to chodzi kolego że skarbówka będzie na 100% sie interesowała skąd masz tak drogie auto. W bajer ze św. Mikołajem nie uwierzą A jak rodzice bogaci to będą mieli w (firmie?) kontrolę czy nie doszło do nadużyć finansowo podatkowych.
Zamykam. Autorowi życzę szerokiej drogi i gumowych drzew
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.