Pierwszy samochód do 9-10tys.

26 Lis 2017, 10:29

Szanowni użytkownicy ,
Szukam ekonomicznego auta głównie do dojazdów do pracy (30km w 1 strone) + 2 razy w miesiącu kurs Rzeszów - Krakow. Auto nie będzie garazowane, zależy mi na blachach w ocynku w dobrym stanie. Chciałbym w miarę coś młodego , 5 drzwiowego z niskimi kosztami utrzymania i z klimatyzacją , na benzynę (opcjonalnie benzyna +lpg). Mile widziane auto z obrotomierzem. Narazie moim typem jest Fiat Panda II silnik 1.2 8v, tak z przebiegiem w okolicach 150tys km.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Proszę o komentarz i podanie ewentualnie innych typów samochodów.

Pozdrawiam
umd123
Obserwowany

Auto: Nie mam

26 Lis 2017, 11:30

Jedno i drugie to auto od handlarza, w białym coś było z tyłem robione i coś przednia maska mocno odstaje. Co do czarnego to wylizany jak to od handlarza tylko nie zastanowiło Cię to dlaczego komora silnika nie jest w kolorze nadwozia?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

26 Lis 2017, 12:08

Co do oceny stanu technicznego to przyznam się od razu, nie znam się i faktycznie, inny kolor rzuca się w oczy , a i tak przeoczyłem.
umd123
Obserwowany

Auto: Nie mam

26 Lis 2017, 13:34

Z takich mniejszych możesz papatrzec jeszcze na
Hyundai Getz
Toyota Yaris (chodź yaris trzyma cenę więc będzie starsze ale to nie ma znaczenia)
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...