Witam.
Interesuje się kupnem auta do 6tys., mało awaryjnego, mało palącego i ogólnie wszystko jak najtaniej. Auto będzie mało eksploatowane, miesięcznie może z 500-800km (to max, może się zdarzyć że zrobię 200km).
Pasują mi Ibizy i Punto II, Polo i Lanos raczej odpada. '
Proszę o porady, linki oraz naprowadzenie.
Pozdrawiam dziękuję.
Dlaczego kierowcy ignorują znaki drogowe? Według informacji płynących z Komendy Głównej Policji najczęściej wystawiane mandaty dotyczą przekraczania dozwolonej prędkości oraz za wykroczenie względem pieszych. Najnowsze badania pokazały, że prowadzący pojazdy ...
Skoda przedstawia wizję rozwoju chińskiego rynku motoryzacyjnego Na targach Auto Shanghai 2019 ŠKODA zaprezentuje się pod hasłem elektryfikacji, innowacji i zrównoważonego rozwoju. Marka pokaże swoje flagowe modele realizujące wizję e-mobilności: VISION iV i elektryczny pojazd ...
No z tym wyposażeniem to trzeba by naprawde poszukać.Bo znalezc lanosa z 2 airbag'ami to nie takie łatwe ale już klimą łatwiej.I tu mnie dziwi,dlaczego daewoo postawiło na wygode niż na bezpieczeństwo.
Proponuje ci kolego Mitsubishi Carisme I silniczek 1.6 90 KM rok 1995-2004,bardzo piekny i luksusowy samochod nie tylko z wygladu,Tylko iwyloncznie Benzyna-Srednie spalanie auta to 7,5l/100km z ocen uzytkownikow samochod ma bardzo malo awari a jak jusz to drobiazgi.Pojemnosc tego cacka to 1599cm (szesciennych).I proponuje ci to auto,sam mam zamiar go kupic na moje pierwsze w tym roku.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a moze tkaie auto;)? jezdzilem nim rok i w sumie nie mam zastrzezen.. mailem na gaz to za te 60zl moglem ponad 250km zrobic;) uważaj tylko na zamarzajace zamki:P podobno to ich wada aczkolwiek ja nie mialem z tym problemu
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.