Za ok 4 miesiące mam zamiar kupić pierwszy samochód. Kwota to ok 4 tys i nie wiem co wybrać.
Moge kupić od znajomego Accord 96 FL z silnikiem 2.0 136HP w sekwencji brc załozonej w 2011 roku do poprawek lakierniczych i naprawy hamulcy lub szukać innego samochodu. Rozglądałem sie na razie za Golfem III lub Vectrą B oba z silnikiem 1.6 Lpg. Samochód musi być w LPG. Na który z tych samochodów sie zdecydować
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
[E] Audi 100 C4 2,6 / BMW 525i e34 / Merc 260E w124 / Volvo 850 2,5 Podstawowe kryteria zestawienia: - samochód segmentu E - silnik benzynowy o mocy około 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 1992 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi 100 C4 2,6 - 150KM ...
progi raczej bym sam robił tzn ojciec jest spawaczem a sąsiad ma migomat i sprzet do lakierowania wiec robocizna gratis a maska jest trochę wciągnięta (zderzenie z sarną) i stara szpachla pękła
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.