Witam tydzień temu zdałem prawo jazdy, na szczęście bez zbędnych problemów, a jak to się mówi trzeba kuć żelazo póki gorące dlatego mam zamiar od razu zacząć jeździć. Jestem jedynym posiadaczem prawo jazdy w domu, będzie to w ogóle pierwsze auto w domu. Auto fundują mi rodzice i dziadkowie, przez pierwszy rok będą mi je utrzymywać (Nie licząc paliwa na które będę musiał wydawać pieniądze sam). Szukam czegoś uniwersalnego, nie jestem wybredny bo wiem, że za takie pieniądze nie mam co wybrzydzać. Autem będę czasem jeździł do szkoły, odwoził rodziców do pracy, wyjeżdżał ze znajomymi na małe wypady lub na wakacje/ferie.
Auto musi pochodzić z województwa w którym mieszkam (Kujawsko-Pomorskie), najlepiej w odległości max 30km od Kruszwicy/Inowrocławia.
Maksymalnie wyśrubowany budżet na samo auto (Nie wliczając w to dodatkowych kosztów) to 5000zł, ale to już maksimum....
Wymagane:
- 4/5 drzwiowy
- Gaz. Jeśli to możliwe max 30 zł / 100km
- Niskie koszty utrzymania
- ABS/Radio klima opcjonalnie, reszta obojętna.
Dodam, że sam nie znam się na samochodach kompletnie. To nie moja bajka. Jeśli chodzi o moją jazdę to niczego się nie boję jeśli chodzi o drogę bo to nie miejsce na zastanawianie się i strach. Oczywiście to nie jest tak, że sam niczego nie szukałem ale to tak jakby kazano mi szukać ładnych sukienek
![Wink ;)]()
3 oferty które przykuły moją uwagę:
[link do oferty na Olx wygasł] (Nie LPG ale chyba mało pali, co nie? )
[link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł]