REKLAMA
Witam!
Jest to mój pierwszy post na forum zaraz po rejestracji, przeczytałem to co potrzeba, więc zabieram się do opisania mojego problemu :p
Prawo jazdy posiadam od dwóch miesięcy, aktualnie 4000 zł gotówki odłożone i szukam samochodu, który spełnia moje warunki, mianowicie jest to koniecznie wspomaganie kierownicy, gdyż uważam, że będzie to samochód do nauki a bez tego jest mi naprawdę ciężko, minimum pojemność to 1.0 i nie mniej niż 70-75 koni mechanicznych. Chciałbym żeby to auto nie zamulało i potrafiło przyspieszać oczywiście zważając na te niskie osiągi. Klimatyzacja nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia, ważne żeby to auto było zdrowie i nie wymagało wkładu finansowego w ostateczności bardzo mały. Pojemność maksymalna 1.5 i nie więcej jak 120 koni. Tak jak mówiłem, kwota może delikatnie przekroczyć 4000 zł, wiadomo ze wszystkim da się dogadać, sprzedający to też człowiek. Chciałbym jeszcze nadmienić, iż samochodu szukam w okolicach mojego miasta, Sochaczewa, województwo Mazowieckie. Do 30 kilometrów od mojej miejscowości(96-500) myślę, że będzie okej. Mile widziane linki z otomoto, allegro, wszelkie oferty w internecie i tym podobne. Pozdrawiam