Pierwszy samochód, sprowadzany z za granicy - co kupić?

24 Mar 2015, 18:32

Małe spalanie, zacięcie sportowe i A3 1.6? :lol: :lol: :lol:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

24 Mar 2015, 18:46

Dla niektórych na początek 102 KM to jest zacięcie sportowe. Pisząc to miałem na myśli to ze nie chce opinii typu "Kup sobie Skodę fabie/renault Twingo/clio itp"
przemvp7
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 03 2015
Auto: Nie mam

24 Mar 2015, 18:50

To 102KM ma 15s do sety i spala 10-12l w mieście. We Wrocławiu trzeba trzymać się górnej granicy. Także jak to jest zacięcie sportowe to kup SC sportinga, ma 14 do sety. :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

24 Mar 2015, 19:04

Doszedłem do wniosku że honda civic 1.6 110KM przy max spalaniu 9 litrów będzie idealna. Może ma 28 sekund do sety 8) ale też jest różnica pomiędzy nią a renault Twingo które ma 20 KM. Akurat mogłem się źle wyrazić z "zacięciem sportowym" :shock:
przemvp7
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 03 2015
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Roomster Fresh - seria limitowana
    Dzięki nowej wersji, Skoda Roomster stała się jeszcze bardziej atrakcyjna dla rodzin czy osób poszukujących funkcjonalnego i pakownego auta. Skoda Roomster ze względu na swoje rozmiary i funkcjonalność jest z natury ...
    Kultowe japońskie samochody sportowe
    Japońscy producenci nie bez powodu słyną z konstruowania zgrabnych roadsterów i wyjątkowych sportowych samochodów. Wiele modeli stworzonych w Kraju Kwitnącej Wiśni na stałe wpisało się w historię motoryzacji ...