Dla niektórych na początek 102 KM to jest zacięcie sportowe. Pisząc to miałem na myśli to ze nie chce opinii typu "Kup sobie Skodę fabie/renault Twingo/clio itp"
To 102KM ma 15s do sety i spala 10-12l w mieście. We Wrocławiu trzeba trzymać się górnej granicy. Także jak to jest zacięcie sportowe to kup SC sportinga, ma 14 do sety.
Doszedłem do wniosku że honda civic 1.6 110KM przy max spalaniu 9 litrów będzie idealna. Może ma 28 sekund do sety ale też jest różnica pomiędzy nią a renault Twingo które ma 20 KM. Akurat mogłem się źle wyrazić z "zacięciem sportowym"
Skoda Roomster Fresh - seria limitowana Dzięki nowej wersji, Skoda Roomster stała się jeszcze bardziej atrakcyjna dla rodzin czy osób poszukujących funkcjonalnego i pakownego auta. Skoda Roomster ze względu na swoje rozmiary i funkcjonalność jest z natury ...
Kultowe japońskie samochody sportowe Japońscy producenci nie bez powodu słyną z konstruowania zgrabnych roadsterów i wyjątkowych sportowych samochodów. Wiele modeli stworzonych w Kraju Kwitnącej Wiśni na stałe wpisało się w historię motoryzacji ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.