Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
12-13k, ale najbezpieczniej zarezerwować sobie 14. Uwaga na tylne zawieszenie.Cooxez napisał(a):Ile trzeba wyłożyć na dobrą Vectre C załóżmy 2003 r 1.8?
tu nie jest powiedziane, że jak wyżyłujesz się na jedną z tańszych VC to wyjdzie lepiej niż kupić ładną VBCooxez napisał(a):Chociaż ta Vectra B po faceliftingu też nie jest zła, ale jednak obawiałbym sie napraw z nią związanych.
za 7-8k masz fajnego polifta na wypasie, często 2.5 V6Cooxez napisał(a):A na ładną, jakąś młodszą Vectre B ile bym potrzebował?
jak dla mnie nie, bo za te ~13k dostaniesz auto w średnim stanie, a 1.8 122 do tej budy nie jest jakiś wybitny... No i bardzo poszukiwany, także ciężko go kupićCooxez napisał(a):Chcę sobie porównać, czy warto dopłacić ileś tam do Vectry C w moim przypadku.
2.0, 2.5 V6, warunkowo 1.8Cooxez napisał(a): Jeszcze z ciekawości zapytam, jaki silnik do VB najlepiej wybrać?
automat przyjemna sprawa, sam nie byłem przekonany, ale prowadziłem kilka aut i to dość przyjemny wynalazek, choć teraz raczej bym się w takowy nie wyposażyłCooxez napisał(a):Jeszcze z tego co widzę, dużo jest VB w automacie, jak to jest z nimi? Zawsze chciałem mieć autko z automatyczną skrzynią, ale nie wiem czy to rozsądne, brać automat który ma kilkanaście lat
takCooxez napisał(a):Czy obydwa silniki wymienione powyżej można bez problemu w LPG zrobić?
ciężko powiedzieć, zależy gdzie naprawiasz i co padnie. Czasami lepiej poszukać używanej - po prostu wyjdzie to taniejCooxez napisał(a):Jeszcze wracając do tego automatu, od ilu do ilu mogłaby kosztować ewentualna naprawa takiej skrzyni?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL