REKLAMA
Witam.
Jako swieżo upieczony kierowca chcę sobie kupić wehikuł .
Napisze do czego mi samochód byłby potrzebny :
- głównie do przemieszczania się po stolicy naszego kraju więc mile widziany ekonomiczny samochód
- wyjazd np na mazury w wakacje (we 2 góra 3 osoby ) więc nie duży samochód nie mały , mało awaryjny, bo chciałbym dojechać na te mazury
Mam chyba za duże wymagania, ale chciałbym aby samochód nie psuł się bo jednak nie dysponuje ogromnymi środkami finansowymi i nie chcę za dużo włożyć w auto Czyli ogólnie, nie chce potwora , tani w eksploatacji (tanie częśći), nie duży silnik tak do 1.6
Ogólnie jak to nowy kierowca coś do nauki jazdy, ale też żeby można wyjechać na mazurki czy gdzieś dalej nawet
Troche namieszałem ale mam nadzieję że da się to odczytać
Jeśli chodzi o kase to chciałbym przeznaczyć na takie auto do 5 tys (to juz MAX) za te 5 tys to już samochód do którego nie chciałbym juz dokladać :d
Sam wypatrzyłem pare możliwośći
[link do oferty na Allegro wygasł]
Fajny samochód bo dość duży nie ma potwornego silnika (ten 2 litry troszke duży ale tylko na przykład dałem). Zastanawia mnie czemu te samochody są takie tanie ? Co z nimi jest nie tak ? :O
Samochód mały, ekonomiczny, tani w eksploatacji - tylko troszkę mały na mazury ale to chyba dość rozsądny wybór =].
Podoba mi się Ale Punciaki drogie są ogólnie Przynajmniej nie widzialem tanich
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ten samochód też dziwnie tani :O Co z tym jest nie tak ?
Który wybór mógłby być najrozsądniejszy ?
Jestem otwarty na inne propozycje
Z góry dzięki za każda odpowiedź