Witam zacząłem właśnie kurs prawa jazdy ale mam już troszkę pieniążków na koncie i chciałbym zakupić samochód może nie teraz już ale tak z końcem listopada lecz poszukiwania trwają i tu moje pytanie jaki samochód najlepiej zakupić? Poniżej podam kilka wymogów które samochód musi spełniać. Silnik: najlepiej benzyna Pojemność: do 2.0 Rocznik: najlepiej 97 wzwyż wyposażenie: -klima -elektryczne szyby lusterka itp fajnie byłoby gdybym dostał samochód ze skórzaną tapicerką nie che jakiegoś prostego samochodu typu niezawodny lanos, chodzi mi o samochód który zachwyci swym wnętrzem ale zarówno wyglądem zewnętrznym
rozmyślałem nad bmw serii 5 (E39) oraz nad Alfą Romeo 156 lecz tu spotkałem się z ogromem negatywnych opinii
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Korzystanie ze smarfona podczas przechodzenia przez jezdnię Jednym z zagrożeń dla bezpieczeństwa ruchu drogowego jest korzystanie ze smarfona podczas przechodzenia przez jezdnię. Już w czerwcu wejdą jednak w życie przepisy, które tego zakazują. Choć to kierujący pojazdami powodują ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.