Witam zacząłem właśnie kurs prawa jazdy ale mam już troszkę pieniążków na koncie i chciałbym zakupić samochód może nie teraz już ale tak z końcem listopada lecz poszukiwania trwają i tu moje pytanie jaki samochód najlepiej zakupić? Poniżej podam kilka wymogów które samochód musi spełniać. Silnik: najlepiej benzyna Pojemność: do 2.0 Rocznik: najlepiej 97 wzwyż wyposażenie: -klima -elektryczne szyby lusterka itp fajnie byłoby gdybym dostał samochód ze skórzaną tapicerką nie che jakiegoś prostego samochodu typu niezawodny lanos, chodzi mi o samochód który zachwyci swym wnętrzem ale zarówno wyglądem zewnętrznym
rozmyślałem nad bmw serii 5 (E39) oraz nad Alfą Romeo 156 lecz tu spotkałem się z ogromem negatywnych opinii
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
BMW Z4: roadster przyszłości Nowe elementy zewnętrzne, staranne modyfikacje we wnętrzu, nowy pakiet wyposażenia i nowy podstawowy wariant silnikowy BMW Z4 powodują, że na salonie NAIAS 2013 w Detroit samochód będzie wyglądał jeszcze bardziej atrakcyjnie ...
[D] BMW 320i e46 / Lexus IS 200 / Mercedes C200 W203 Podstawowe kryteria zestawienia: - samochody z segmentu D - nadwozie sedan - napęd na tylne koła - silniki benzynowe do 2l o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - rok produkcji modeli ok. 2000r. Wytypowane modele ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.