Poniewaz do gazu tez jest potrzebna benzyna, a nie chce mi sie tego mieszac przy takich trasach jakie bede jezdzil. Wolalbym albo zwyklego dieselka albo zwykla benzynke. Tylko przy tym drugim nie wiem na co patrzec, ktore silniki sa lepsze, a ktore gorsze.
Silnik R110 – Renault ZOE Silnik R110 jest najnowszym osiągnięciem Renault, lidera na rynku samochodów elektrycznych w Europie, potwierdzającym jego strategię rozwoju i produkcji silników elektrycznych i kolejnym dowodem na know-how ...
Potrzebna jest benzyna przynajmniej do odpalenia. Czy tak trudno pojac ze nie chce? Powiedzialem swoje, czego oczekuje, a tutaj wiecej niepotrzebnej gadki niz wartosciowych odpowiedzi. Ponawiam pytania:)
Chill out kolego Jeśli musi być ten diesel szukaj starego 2.0 HDI (90KM) ew czegoś z 1.9 JTD od Fiata. Ew gdy nie zależy Ci na osiągach to wolnossące 1.9 SDI by VAG
No moze troche zbyt nerwowo to napisalem, bez urazy:) Ale jest tego masa i nie mam pojecia juz co ogladac. Zaczyna mnie to wkurzac. Najchetniej siegnalbym po 1.9tdi 90, tylko ze obawiam sie, ze po niedlugim czasie bede musial dokladac sporo do napraw, czego wolalbym uniknac:)
Zdecydowalem sie jednak na 1.9tdi 90. Mysle, ze raczej tyle wystarczy na poczatek. Zostala kwestia ile trzeba miec zielonych, zeby dostac samochod z takim zdrowym silnikiem?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.