Witajcie, Mam 18 lat, niedawno otrzymałem prawko. Mój brat ma firmę i chcę abym pierwsze auto wziął w leasingu na firmę. Byłby to samochód używany do 18-20 tyś brutto. Tutaj mam dylemat czy pierwsze auto warto w leasingu brać, czy lepiej szukać czegoś używanego za około 10 tyś i nie pakować się w "leasing".
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
[S] TT 8N 3,2 / Z4 e85 3,0i / 350Z 3,5 / Boxster S 986 3,2 Podstawowe kryteria zestawienia: - cabrio z miękkim dachem - silnik benzynowy o mocy około 250KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi TT 8N 3,2 - 250KM - BMW ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.