Może coś z tych? [link do oferty na Olx wygasł] - wiem że od handlarza ale wygląda ładnie. [link do oferty na Olx wygasł] - klubowe auto tylko troche stary gaz.. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - sprzedający wydaje sie być uczciwy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Ten Rover nie za tani? Ile takim da się jeszcze pojeździć i jak ogólnie sprawują się te autka? Do tej pory brałem pod uwagę samochody, które często widuje się na ulicach ponieważ na pewno części do nich są tanie.
Normalna cena a trzeba jeszcze wyregulować gaz. W tych autach trzeba uważać na uszczelki pod głowicą bo lubi je wydmuchiwać ale jak zadbasz to nie będzie z tym problemu. Z częściami też nie ma problemu,są dostępne praktycznie od ręki a nawet jeśli czegoś nie będzie to na zamówienie i kwestia paru dni czekania.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Zaintrygował mnie ten Rover.. Z tego co czytam to dobrze o nim piszą. Rozmawiałem ze sprzedawcą i jest 3. właścicielem, gaz sekwencja firmy stag jest z 2008r. Poza tym pojawia się rdza, spód był konserwowany w zeszłym roku. Wstępnie umówiłem się na oglądanie w sobotę.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Wakacyjny wyjazd - kilka porad przed podróżą Wakacyjne wyjazdy za pasem. Wzmożony ruch drogowy w okresie od czerwca do sierpnia i zmienna pogoda to warunki, w których dochodzi do dużej liczby wypadków. Wpływ na to ma m.in. stan techniczny pojazdów ...
Przemyślę jeszcze tego Rovera. Gaz trochę stary, poza tym bardziej nadaje się do samego miasta niż w jakąś trasę. Wolę dołożyć trochę i mieć coś wygodniejszego.
Lecimy dalej. [link do oferty na Olx wygasł] pewnie złom skoro tyle wyświetleń i nikt nie wziął [link do oferty na Olx wygasł] ten mnie zaciekawił i jest na miejscu do obejrzenia [link do oferty na Olx wygasł] pewnie napiszecie że za tani [link do oferty na Olx wygasł] trzeba by założyć lpg [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
1. Nie znam tego auta ale moim zdaniem trochę tanie i pewnie niezbyt bezawaryjne. 2. Nie z tym silnikiem... 3. Tak.. za tani 4. Tani, długo się sprzedaje 5. Ten dawno temu był na forum, miał rdze na dachu o ile dobrze pamiętam. Odpuść. 6. Ten może być
[link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] świeży gaz [link do oferty na Olx wygasł]
1. Lewa strona jakaś wieloodcieniowa albo mi się zdaje 2. Zderzak przedni w innym odcieniu ale tym się nie trzeba przejmować. 3. Po tych zdjęciach to ja sobie mogę.. Fajny silnik. 4. Nie 1.6.. dostał w tył. 5. Gdzie zdjęcia drugiej strony auta?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.