REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Na kanał wjedźpietrek989 napisał(a): Jak sprawdzić, czy nie jest skorodowana?
Mogła być klepana ale jest dobrze zrobiona..pietrek989 napisał(a):Pisałeś, że 306 polift?
mike1735 napisał(a):Nie miałem do czynienia z 323, ale raczej w porównaniu z a3 wybrał bym Mazdę
nie no tak, ale z drugiej strony ludzie jeżdżą takimi Mazdami, Civami czy oplami z gnijącej epoki i jest ok. O gustach się w zasadzie nie mówiłysy30 napisał(a): potem byś płakał, że nadkola lecą, podłoga się sypie i nikt tego nie chce od Ciebie odkupić. Sąsiad z bloku sprzedaje swoją rdzewiejąca 323f już trzeci miesiąc i zapowiada się, że auto trafi na złom.
Wiadomo, że A3 to tylko kompakt (w dodatku wiekowy) i nie ma co oczekiwać cudów, ale tak czy inaczej to bardzo rozsądna propozycja za niewielkie pieniądze dla młodego człowieka.
powiem Ci, że kiedyś jechałem ale był to powrót z imprezy więc za wiele nie mogę powiedzieć jak mi tam było wiem tylko, że strasznie spodobały mi się zegary i to całe ich oświetleniełysy30 napisał(a):Ciekawe jakie miałbyś wrażenia po przejażdżce moim skrzypiącym Civikiem
mike1735 napisał(a):Wolałbym Japonię bo bardziej podchodzi mi charakterystyka napędu
mike1735 napisał(a):powiem Ci, że kiedyś jechałem ale był to powrót z imprezy więc za wiele nie mogę powiedzieć jak mi tam było wiem tylko, że strasznie spodobały mi się zegary i to całe ich oświetlenie