Piłka nożna

22 Maj 2008, 13:14

Szkoda oglądałem ten mecz chelsa było lepsze ciekawy mecz szkoda the blues bardziej sobie zasłużyli :) może w następnym sezonie :lol:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

22 Maj 2008, 13:26

kiedy była lepsza w czym sobie zasłużyli?
sam mecz był wyrównany....a na przestrzeni całego sezonu mógłbyć tylko jeden mistrz.
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

22 Maj 2008, 14:08

No cóż, rzuty karne pojawiają się chyba coraz częściej, albo mi się zdaje :)
Jak to jest, że ludzie mający być filarami drużyny zawodzą w takich momentach?
C.Ronaldo, który strzelił w lidze gigantyczną ilość goli nie potrafi wykonać karnego (zatrzymanie się przed piłką, czy markowanie strzału jest zabronione!)
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Maj 2008, 15:19

najbardziej mnie rozwalił Anelka...on zawsze tylko w papie mądry był jeszcze za czasów Arsenalu pokłócił się o kase i pomaszerował do Realu a potem słuch o nim zaginął...teraz znowu niby wrócił ale coś czuje że jego dni w Chelsea-y są policzone:].
A co karnego to trzeba wziąć poprawke na ogromne zmęczenie Ronaldo i Terry-ego grali od pierwszego do ostaniego gwizdka co daje 130 minut biegania w deszczu i na twardej murawie.Ale sumie nie liczą tych karnych to i
Terry i Ronaldo na ocene po meczą 8 w skali od 1 do 10 zasłużyli.
michalmanu
Zaawansowany

22 Maj 2008, 16:11

C. Ronaldo taki ( dobry) piłkarz a nie strzelił . Bardzo sie z tego powodu ucieszyłem bo nie lubię MU a szczególnie Ronald'a ale Terry mnie załamał :?
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

22 Maj 2008, 16:19

A tak trochę od tematu . Gra może ktoś w Hattricka ?
Jak tak to proszę o kontakt to zagramy razem sparing :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota RAV4 V generacji
    W 2019 roku doczekaliśmy się również premiery piątej odsłony modelu, którym 25 lat temu Toyota zrewolucjonizowała motoryzację i utworzyła rynek SUV-ów. Mowa oczywiście o modelu RAV4. Auto zmieniło się ...

22 Maj 2008, 16:34

czyli jak widać każdy dobry zawodnik ma prawo pomylić się przy serii rzutów karnych,historia zna wiele takich przypadków jak chodź by Beckham Szewczenko,Baggio itd itd.
Ja jako kibic ManU od 10 lat,nie trawie drużyn Chelsea.Drużyna będąca tylko zabaweczką Abramowicza który po każdym nie udadnym sezonie pompuje kasy i dokonuje nie udanych trasferów jak chodźby wspominany Szewczenko Ballack czy Malouda.Już sam fakt że aby zmoblizować swych piłkarzy Abramowicz obeciał 300 tys funtów premii,litości przecież dla każdnego piłkarza Finał LM to coś niezwykłego i żadne pięniądze nie zrekompensują gry
w takim meczu.No ale cóż poświęcenie takich piłkarzy jak Giggs Rooney czy Scholes wygrało z kasą Abramowicza.A tak na marginesie wiele bym dał żeby w kadrze Polski był ktoś taki jak Scholes,grał praktycznie cały mecz z krwotokiem z nosa.Pamiętam jakiś mecz reprezentacji Polski,naszego wspaniałego zawodnika Jacka Bąka bolało kolano sfaulował kogoś żeby była zmiana,z wolnego padła bramka która rostrzygneła o losach meczu...
michalmanu
Zaawansowany

27 Maj 2008, 21:22

Wczoraj graliśmy z Macedonią. Kto ten mecz oglądał wie że nie ma o czym dyskutowac . Nasi grali beznadziejnie.Ale dzisiaj z Albanią w 3 minucie Zurawski strzelił jest przerwa zobaczymy co będzie dalej . Ale gramy zdecydowanie lepiej :D :D :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

28 Maj 2008, 12:54

teraz to i moga nawet przegrywać, ważne aby 8 Czerwca i 12 Czerwca wygrali swoje mecze a 16 moze być remis ;)
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

28 Maj 2008, 13:21

23 osobowa kadra na euro 2008
Artur Boruc (Celtic Glasgow)
Tomasz Kuszczak (Manchester United)
Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn)

obrońcy:

Jacek Bąk (Austria Wiedeń)
Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela)
Paweł Golański (Steaua Bukareszt)
Mariusz Jop (FK Moskwa)
Adam Kokoszka (Wisła Kraków)
Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa)
Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus)

pomocnicy:

Dariusz Dudka (Wisła Kraków)
Rafał Murawski (Lech Poznań)
Wojciech Łobodziński (Wisła Kraków)
Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund)
Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck)
Łukasz Garguła (PGE GKS Bełchatów)
Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg)
Euzebiusz Smolarek (Racing Santander)
Michał Pazdan (Górnik Zabrze)
Roger (Legia Warszawa)

napastnicy:

Maciej Żurawski (AE Larissa)
Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze)
Marek Saganowski (FC Southampton
michalmanu
Zaawansowany

28 Maj 2008, 15:27

szkoda ze nie ma Bronowickiego, ale kontuzja go wykluczyła i miał za mało czasu na od budowę formy. Ale mam nadzieję ze w eliminacjach do MS 2010 będzie pokazywał dobra forme.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

28 Maj 2008, 18:32

Dobrze, że nie ma Matusiaka. Niestety zaczyna przypominać Rasiaka.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

03 Cze 2008, 12:20

Witam wszystkich. Piszę pewien tekst i przydałyby mi się informacje na temat samochodów, jakimi jeżdżą następujący piłkarze:

Artur Boruc -
Marcin Wasilewski -
Jacek Bąk -
Michał Żewłakow -
Jakub Wawrzyniak -
Jakub Błaszczykowski -
Mariusz Lewandowski -
Maceij Żurawski –
Dariusz Dudka -
Jacek Krzyżówek -
Euzebiusz Smolarek -

Jens Lehmann -
Philipp Lahm -
Per Mertesacker -
Arne Friedrich -
Marcell Jansen -
Tim Borowski -
Torsten Frings -
Michael Ballack -
Bastian Schweinsteiger -
Miroslav Klose -
Mario Gomez -

Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, to bardzo dziękuję. Obyśmy to my mieli więcej koni mechanicznych:)
fatih1601
Nowicjusz

30 Lip 2008, 21:38

ja jestem za Barcom ale ulubionym piłkarzem jest Thierry Henry jak grał w Arsenal Londyn to na 254 strzelił 174 bramki na niego nie ma h..a
[youtube]http://pl.youtube.com/watch?v=55sgx0eS5JA&feature=related[/youtube]
maniek500
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: małopolska