Pilnie potrzebna pomoc spełnijcie moje marzenia!

14 Wrz 2015, 23:07

siema Panowie sprawa życia i śmierci, to mój jeden z pierwszych postów na tym forum i mam nadzieje że ktoś będzie na tyle miły i mi pomoże.
Mam do kupienia takie oto felgi są takie jakie sobie wymarzyłem i nie chciałbym żeby ktoś mi je sprzątnął sprzed nosa. Przed kupnem chciałbym jednak zobaczyć jak będą wyglądać na moim, mój to ej2. Dziękuje bardzo z góry osobie która pomoże i mam nadzieję że bede mógł w przyszłości na jakimś spocie postawić browarka :) Mam nadzieję że coś z tego ukleicie. Jakbyście byli tacy mili to żeby był taki spas jak w eg. jeszcze raz dzięki!

Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Dawidstm
Nowicjusz

Auto: honda civic

15 Wrz 2015, 00:03

Niestety pierwowzory w niskiej rozdzielczości są to i przerobić ciężej. To w sumie tak na szybko zrobione starając się wypełnić nadkole (spas). Przy moich umiejętnościach oczywiście lepiej by wyglądało zastąpienie ori felgi. Nawet jeśli nie pomogłem to reszta bardziej zaawansowanych w VT może się wciąż wykazać :D
jerzye46
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: BMW
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna

15 Wrz 2015, 12:20

moglbys zrobic to z ostatnim zdjeciem zeby jakosc tych felg po wklejeniu byla troche lepsza? bylbym wdzieczny..
Dawidstm
Nowicjusz

15 Wrz 2015, 13:25

Jasne, właśnie zaczynam. Wybacz za późną odpowiedź ale dopiero co wróciłem ze szkoły.
jerzye46
Początkujący

15 Wrz 2015, 13:38

Także tak to wygląda. Na pierwszy rzut oka trochę dziwnie wklejone, ale to przez pierowzór, w którym jest plak na sam rant naciągu. :)
jerzye46
Początkujący

15 Wrz 2015, 22:13

dzięki wielkie za starania ale troche slabo to wygląda bo nawet nie umiem sobie wyobrazić jakby wyglądał naprawde, ktoś jest w stanie zrobić to lepiej?
Dawidstm
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie dojechać do wiosny?
    Jazda samochodem na jesieni, a szczególnie zimą wymaga większej uwagi, ostrożności oraz zadbania o stan techniczny pojazdu. Oto kilka rad jak jeździć, aby bezpiecznie dotrzeć do celu. Zadbaj o swój samochód ...
    Lexus pracuje nad nową V-ósemką
    Po kilku latach spekulacji teraz wiemy to na pewno – Lexus pracuje nad nowym silnikiem V8, który w przyszłości ma trafić pod maski sportowych samochodów marki. Jednym z pierwszych aut z tą jednostką będzie ...