Te auta w ogólnie nie podobają mi się mam do wydania tak ok 5000zł także sądzę żę auta z przedziału ok 6k zł można spokojnie stargować.
Rover 25 boję się tego małego silnika żeby nie mulił a palił jak większy. Druga sprawa wypucowany nieziemsko...
[link do oferty na Allegro wygasł]Bardzo podobają mi się saaby za to co oferują w swoich przedziałach cenowych: 1)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] mało informacji o nim.
2)
[link do oferty na Allegro wygasł]Pisałem wyżej, daleko ale bardzo fajna oferta.
Wczoraj rozmawiałem o tym ogłoszeniu z szefem który coś tam ma rozeznanie i mówi że dziwny jest ten wpis:
W październiku zostało wykonane pełne uszczelnienie silnika razem z uszczelka głowicy i wymiana listwy zapłonowej (uszczelka głowicy nie wymagała wymiany lecz chciałem aby bylo wszystko na tip-top).
chodzi o to że dziwi go że skoro zabrał się za robotę to czemu nie wykonał w pełni czyli razem z uszczelką... Mi osobiście podoba się te auto.
Toyota E11
[link do oferty na Allegro wygasł]boję się że skoro tak robione to jak coś pójdzie to po całości lub naprawa będzie dużo kosztowniejsza.
Szukam czegoś z miarę fajną opcją, dynamicznego. Dlatego bardzo podobają mi się saaby chociaż mają trochę kontrowersyjną deskę ala samolotową.