Pioneer AVIC-F40BT

04 Lis 2013, 10:57

Zastanawiam się nad kupnem nowego GPS-a. Stary miał tylko funkcję nawigacji i często się wieszał. Chciałbym kupić coś nowszego, lepszego, z większą ilością funkcji i sprawnego. :D Tutaj: http://www.monitoring-gps.net/varia/pio ... encje.aspx piszą, że najlepszy jest model Pioneer AVIC-F40BT. Patrząc na opis to nawet niezłe cacko. Ma dużo fajnych funkcji. :) Co o nim sądzicie? Dobry będzie? Może polecicie coś innego?
milosnikaut
Obserwowany

Auto: Dewoo Matiz

05 Lis 2013, 15:00

Jakie fundusz przeznaczasz na zakup nowego urządzenia?
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

05 Lis 2013, 15:40

Cena nie gra większej roli. Poprzedni kupowałem patrząc na cenę i zawiodłem się. Teraz liczy się dla mnie przede wszystkim jakość. Mogę wydać więcej choć oczywiście też nie jakoś bardzo dużo. ;)
milosnikaut
Obserwowany

Auto: Dewoo Matiz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Opony letnie gwarancją bezpiecznej jazdy
    Opony letnie należy założyć wtedy, gdy średnia temperatura przekracza 7 stopni. Tym samym warto już teraz umówić się na zamianę, aby później uniknąć stania w kolejkach. 1. Czy opłaca się samemu zmieniać opony? ...