Potrzebuję pistolet ze zbiornikiem do konserwacji podwozia oraz profili zamkniętych z sondą. Czy macie jakieś sprawdzone którymi warto się zainteresować?
Fajne sondy ma pistolet VAUPEL 3300HSDR tylko ta cena
Patrzyłem te po 50-70zł ale jakościowo chyba nie są za dobre. Kiedyś miałem podobny to sonda zamiast robić mgiełkę lala ciurkiem
Mam preparat Rust Stop (czarny) i do tego potrzebuję pistolet.
napewno użytymi materiałami i też dopasowaniem do użytku wielorazowego, funkcjonalność. Te tanie są bez zadnych bajerów, rurka dyszą na końcu i koniec technologii
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kupiłem taki za około 60 zł i dał radę ale zgubiłem gdzieś końcówkę z tej rurki do profili podczas zabezpieczania chyba gdzieś została w środku Jednak udało mi się wszystko zabezpieczyć tak jak chciałem tylko preparat Rust Stop warto żeby był ciepły bo lepiej się go nakłada. Do dzisiaj mamy już ponad miesiąc po zabezpieczeniu i jest cały czas tłusty i trzyma się całkiem dobrze. Zobaczymy ile zostanie po zimie.
Zaraz po zabezpieczeniu zrobiłem kilka fotek i na pierwszy rzut wygląda trochę jak po nałożeniu baranka ale powłoka po pewnym czasie wygładza się no i nie zasycha. Pozostaje cały czas taka masa lekko tłusta.
Wiosna i więcej jednośladów na drogach Wiosenna pogoda sprzyja poruszaniu się po mieście jednośladem. Wyższe temperatury i słoneczna aura sprawiły, że na drogach można spotkać coraz więcej rowerzystów i motocyklistów. Dla kierowców czterech ...
[D] BMW 320i e46 / Lexus IS 200 / Mercedes C200 W203 Podstawowe kryteria zestawienia: - samochody z segmentu D - nadwozie sedan - napęd na tylne koła - silniki benzynowe do 2l o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - rok produkcji modeli ok. 2000r. Wytypowane modele ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.