05 Kwi 2018, 17:23
Firma auto1 to oszuści i wyłudzacze.priorytet to sprzedać max ilość aut za wszelką cenę.Zdjęcia i opisy to jedno wielkie oszustwo w celu wyłudzenia korzyści finansowych,a to jest przestępstwo i dziwie się,że jeszcze prokurator się tym nie zajął.osobiście kupiłem od tych oszustów 15 aut i żadne nie było zgodne z opisem.wartości z pomiaru lakieru nieprawdziwe,opis uszkodzeń nieprawdziwy,nawet oszukują zawyżając rok produkcji auta.po złożeniu reklamacji i długim czasie oczekiwania na odpowiedż,na odwal dają 150-200 euro co jest nieadekwatne do zatajonych świadomie wad.wiedzą,że mało kto zdecyduje się na drogę sądową i maja to wkalkulowane w swój przestępczy proceder.ludzie ze śmiesznego działu operacyjnego pan S..., pani D..., pan I... , pani R..., pan O... i reszta to ludzie którzy nie maja żadnego pojęcia o samochodach,to ludzie którzy nie potrafią kompletnie nic załatwić z wyjątkiem wysłania na odwal e-maila typu kopiuj wklej i że decyzja oszustów z centrali jest ostateczna.o ile wogle łaskawie odpiszą bo z reguły to zlewają klientów i zero jakiegoś ludzkiego wytłumaczenia.Trzeba nie mieć honoru i jakim trzeba być człowiekiem żeby pracować w takiej firmie i świadomie uczestniczyć w tych oszustwach i wyłudzeniach,ale cóż,ludzie maja różne priorytety bez względu na to co muszą robić.Życzę im żeby sami kupili oszukanego szrota ze swojej firmy i potracili pieniądze.Firma przegrywa sprawy w sądzie,muszą zwracać pieniądze i pokrywać koszty adwokatów oszukanych klientów.Trwa to trochę ale uwierzcie mi że warto.Zakończyłem współprace z tymi oszustami i adwokat mój założył sprawy między innymi o oszustwo i wyłudzenie odnośnie 5 aut.gdy oszuści dostali informacje o sprawach sądowych ze 4 razy do mnie dzwonili żeby załatwić sprawy polubownie mimo,że wcześniej po pismach adwokata podwyższali rekompensaty ale wciąż te sumy nie rekompensowały w całości strat jakie poniosłem.oczywiście wyśmiałem ich i obecnie czekam na rozprawę. O ile lepsze samopoczucie jak od kilku miesięcy nie muszę użerać się z tymi oszustami.To był błąd zacząć z nimi współprace,ale człowiek uczy się całe życie.NIE WAHAJCIE SIĘ ZAKŁADAĆ SPRAW W SĄDZIE BO WSZYSTKO PRZEGRYWAJĄ I MUSZĄ ZWRACAĆ PIENIĄDZE.
Ostatnio edytowany przez
autohandel2, 05 Kwi 2018, 18:42, edytowano w sumie 1 raz