autohandel2 napisał(a):Co za palant z tej złodziejskiej firmy kolejny raz pisze takie rzeczy na tym forum i po co? przykro wam jest? a to dobre,jak komuś jest przykro ze kogoś okrada i wyłudza podstępnie pieniądze to nie robi tego i zwraca kasę.proste.a wy dalej wyłudzacie i okradacie ludzi i to się nie zmieni dopóki prokuratura się za was nie weżmie.a dane ludzi od których wyłudziliście pieniądze to macie przecież,więc po co ten face book ? reklamacjami to zajmujcie się uczciwie w firmie a nie tutaj. jak macie takich ludzi jak Ilczuk czy inni od reklamacji,którzy zbywają oszukanych klientów i na odwal dają jakieś śmieszne vouchery po 200 euro żeby następny raz wyłudzić kasę to przestańcie pisać takie głupoty ze cokolwiek zmieniacie czy doskonalicie.może jedynie usprawniacie to jak wyłudzić więcej pieniędzy,jak zataić i ukryć wady,uszkodzenia czy zawyżyć rocznik auta.
Szanowny Panie, autohandel2 - Jak pisałem wczesniej. Jeśli pojawiły się problemy związane z działalnością naszej firmy i naszego produktu to nalegam aby napisał Pan maila na:
[email widoczny po zalogowaniu] i postaram się Panu pomoc jak tylko jest to możliwe. Obrażanie ludzi nic tutaj nie da ,a myślę ża jest Pan profesjonalistą w swojej dziedzinie i biznes dla Pana jest najważniejszy (inni formowicze napisali i wspólnie znaleźliśmy rozwiązanie) lub poprostu nie ma Pan problemów a Pańskie wpisy są tylko spowodowane chęcią aby jak najmniej partnerów kupowało auta (niestety tak się zdarza). Tak więc czekam na Pana informację i mam nadzieję że znajdziemy wspólne rozwiązanie Pana problemów z firmą.
Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam serdecznie
Kierownik działu obsługi partnera in AUTO1.com