20 Wrz 2019, 22:09
uwaga na auto1.ta firma to oszusci .kupilem samochod zafira b 1.8 z gazem.auto mialo miec do pomalowania dwa zderzaki
i do wymiany skrzynie biegow.samochod z holandii. po zakupieniu i oplaceniu pojazdu miesiac ciszy ,auta nikt nie wyrejestrowal ,musiałem straszyc policją aby ktos podjal kroki w celu transportowania pojazdu do polski.
wspomne ze przed zakupem obiecywano transport do bierunia.jak sie pozniej okazalo po miesiacu od zakupu
samochodu nie dalo sie teransportowac ,przez co sam musialem orgaznizowac transport. gdy juz udalo sie sprowadzic samochod okazalo sie zafira jest wyjeta ze szrotu holenderskiego,auto nie nadawalo sie do niczego.wedle ogloszenia miala byc uszkodzona skrzynia i dwa zderzaki do malowania.natomiast oprocz tego w aucie byla peknieta przednia szyba ,polos do wymiany ,brak uzbrojenia zderzak przedniego .uszkodzony przelacznik szyb elektrycznych ,do wymiany czujnik polozenia wałka rozrzadu,na desce swiecacy check engine,silnik szalejacy na wolnych obrotach,zasysajacy lewe powietrze ,,zepsuty podlokietnik ,zniszczona kierownica,uszkodzony wydech -dziurawy,wycieki z podstawy filtra oleju,akumulator do wymiany,a najwazniejsze samochod mial miec fabryczny gaz ,a jak sie okazalo w ogole nie dzialal poniewz wiazka przy silniku byla zepsuta oraz butla do wymiany ,co spowodowalo ,ze calą instalacje wraz z butlą nalezalo wymienic ,po za tym
auto wygladalo jakby transportowano w nim trzode chlewną .w tapicerce dziury od popiolu z papierosow ,dziury w podsufitce,tarcze z klockami przod i tyl do kompletnej wymiany,auto uciorane i usyfione,po za tym wgniecenia na karoserii,zarysowania ,schodzacy klar z lakieru ,reflektory pozolkle z muchami wewnątrz.doprowadzenie tego samochodu z 2006 roku kosztowalo mnie 8 tysiecy zlotych.generalnie zafira b z auto1 to tatalny szrot ,ktory nie mial prawa byc przeznaczony do handlu. przestrzegam przed zakupami czegokolwiek w tej parszywej firmie .sprzedaja tylko zarejestrowanym firmom ,tak aby nie bylo mozliwosci zwrotu.przedstawiciele z call center mają swiadomosc co wciskają klientom ,osoba z ktorą finalizowałem transakcje po zakupie nie odbiersała telefonu .Nazwisko przedstawiciela:
Waszak ,auto zafira b 2006 kod wl74745