![Śmiech :lol:]()
Za każdym razem wysyłałem filmy i zdjęcia z uszkodzeniami na wsparcie. Każda z tych wad była zatajona przez was. Jestem zdania, że sprzedawane auta przez "prosto, uczciwie, bezpiecznie" nie mają przeprowadzanych jazd próbnych, ponieważ często zwłoki samochodów nie mogą się nawet "uciągnąć". Gościu, więc nie pisz głupot, że ktoś próbuje was naciągnąć lub oszukać. Robicie to wy. Wysyłam filmy, zdjęcia i wyceny napraw (które są robione przez warsztaty naprawcze- co jest dla mnie kłopotliwe, czasochłonne i związane z kosztami), a wy mi odpisujecie - "Zapoznaliśmy się z nią i niestety nie możemy zaoferować w tej sprawie rekompensaty. Samochód według naszych Warunków Zakupu Samochodów Używanych nie podlega reklamacji." Oszukujecie nas. Mydlicie oczy. Wasz zespól od reklamacji powinien zostać rozwiązany. Jak rozmawiałem z którymś z pracowników od reklamacji - mam wrażenie, że mówię do ściany. Są nie życzliwi, obojętni i nie są zorientowani co do cen związanych z naprawą różnych uszkodzeń, wad. Umywacie ręce od reklamacji.
Ja zrezygnowałem z dalszych zakupów - nie ma z kim rozmawiać. Zbyt dużo razy dałem się oszukać. W sprawie moich reklamacji nawet próbowałem rozmawiać z Panią kierownik "Ixxxą Cxxxxxxą", co mi się nie udawało. Pani kierownik sprawy reklamacji ma w d.. Dzwoniłem czasami przez kilka dni - zawsze dla mnie była nie uchwytna. Tak są załatwiane reklamacje.
Na koniec mojej odpowiedzi. Pamiętajcie, nie ważne czy auto kosztuje 500, 1000, 2000 lub 5000 tys Euro - opis powinien być rzetelny, uczciwy. Zdjęcia powinny ukazywać wady widoczne gołym okiem. U was bardzo często jest to ukrywane i zatajone. Wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1