Planuje kupić BMW zastanawiam sie nad e36 sedan / e36 cupe

26 Lip 2013, 21:42

Witam mam 17 lat niedługo prawko i te sprawy jakio 1 auto chciałbym kupić BMW myslałem na
E36 sedan albo cupe
Zwracam sie do was z pytaniem co lepiej
bardziej myśle nad cupe ale teraz jaką najlepiej pojemność rodzaj silnika itp
Jaki polecacie + jaki silnik i jaką najlepiej pojemność chce by jak naj mniej palił
szaleć takim autem nie będę ( tylko w zime ) i nie potrzebuje jakiegoś super silnika M Power
najzwyklejszy silniczek który mało pali jaki polecacie mam do wydania 4500 zł czy w tej cenie kupie bawarke w dobrym stanie ?
Łukasz2142
Obserwowany

Auto: Nie mam

26 Lip 2013, 21:44

PS
taka E36 w Gazie to dobry pomysł czy lepiej benzyna
Łukasz2142
Obserwowany

Auto: Nie mam

14 Sie 2013, 17:41

Łukasz2142 napisał(a):4500 zł czy w tej cenie kupie bawarke w dobrym stanie ?

Beez żadnego problemu.

Łukasz2142 napisał(a):taka E36 w Gazie to dobry pomysł czy lepiej benzyna

Gaz w e36 jak najbardziej.

Rozejrzyj się nad 318is. W tej cenie powinieneś złapać. Jest to naprawdę dynamiczne autko. A jak na swoją moc pali nie dużo. 1.6 i 1.8 spoko, tyle że z m40 różnie bywa (niektóre "podkatowane" jednostki bywają "sypliwe" - awaryjne)... Ewentualnie możesz jeszcze poszukać e36 z m43. Ewentualnie możesz kupić 320i, z gazem i tak Cię bardzo nie zaboli. Do zabawy na śniegu wystarczy Ci każde BMW, więc o to się nie martw. Szukaj na tablica.pl ...

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SSC Tuatara - amerykański supercar
    SSC Tuatara to amerykański supercar produkowany przez SSC North America. Ten samochód jest uważany za jednego z najszybszych i najpotężniejszych na świecie. SSC Tuatara wyposażony jest w potężny silnik V8 o pojemności ...