REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Na pewno nie zaszkodzi ale przy takiej regularnej wymianie nie musisz korzystać z płukanki bo obstawiam ze silnik w środku będzie w miarę czysty. Oczywiście jak chcesz to możesz z niej skorzystać i tu na pewno nie powinna ona zaszkodzić.Patryk989898 napisał(a):jestem drugim właścicielem od początku wymieniam olej co 15tys oryginalne oleje itp
Rokiko napisał(a):Na pewno nie zaszkodzi ale przy takiej regularnej wymianie nie musisz korzystać z płukanki bo obstawiam ze silnik w środku będzie w miarę czysty. Oczywiście jak chcesz to możesz z niej skorzystać i tu na pewno nie powinna ona zaszkodzić.
a widzisz bo czytając artykuły to twierdzą żeby płukanek nie używać na silniki zabłocone bo mogę być konsekwencje a płukanka jest zalecana tylko do silników w miarę czystychRokiko napisał(a):Na pewno nie zaszkodzi ale przy takiej regularnej wymianie nie musisz korzystać z płukanki bo obstawiam ze silnik w środku będzie w miarę czysty
Kao napisał(a):a widzisz bo czytając artykuły to twierdzą żeby płukanek nie używać na silniki zabłocone bo mogę być konsekwencje a płukanka jest zalecana tylko do silników w miarę czystych