Jeśli ktoś oczekuje sensownej odpowiedzi to chciałbym, aby szanował tych co czytają takie "pytania".. Kamera w aucie to żadna nowość poza tym.. Wystarczy wejść na YT i sobie pooglądać..
Można kamerkę umieścić pod dachem, pewnie, ale tylko przy frontowej szybie. Nie wiem czy zawsze, ale w przypadku mojej TrueCam A5 tak to właśnie wygląda. Podejrzewam, że w większości rejestratorów tak jest. Chyba, że chodzi o podłączenie pod elektrykę z lampki sufitowej, to jest już trochę inna sprawa...
BladeScan, czyli kolejny świetny/świetlny system Lexusa. Jak działa? Dobra widoczność na drodze to podstawa bezpieczeństwa. Wiedzą o tym nawet przedszkolaki. A tym bardziej producenci samochodów, którzy prześcigają się w tworzeniu coraz lepszych systemów oświetlenia samochodowego. ...
Zadbaj o szyby i czyste światła Jazda samochodem z brudnymi szybami potrafi być bardzo niebezpieczna i znacznie ograniczać pole widzenia. Zwłaszcza zimą podczas opadów deszczu lub śniegu, gdy na drogach leży sól i błoto, które stale ...
Może się trochę rozwiniesz ?? Bo sama opinia "bez sensu" niewiele daje innym .. Mam nadzieje, że nie chodzi ci o przesladowanie tych co mają kamery w autach..
tronicman napisał(a):Moim zdaniem takie montowanie kamery jest trochę bez sensu
Sam się zastanawiam nad kamerką bo to co niektórzy wyprawiają jest nie do opisania. Moim zdaniem kamerka to bardzo przydatna rzecz i powinni zacząć montować je seryjnie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.