REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
no pompka wysiadła jak ojciec go ruszył nie zatankowałi nie wyłaczył pompki i jezdził na pustym baku ja wymieniłem filtr paliwa i pompkę zalałem ok 20 litrów benzyny i nicpocieszny napisał(a):a ile masz zwykle benzyny w baku?![]()
ogólnie taki patent to o kant D.. potłuc, zagrzeje ci 100ml płynu a potem co? do reduktora wpompowany zostanie zimny i d..a zawór zamarznie
mirek629 napisał(a):do wielopunktu i nie wiem co jest bo jak założyłem ją ro ciśnienie przewodem waliło od listwy wtryskowej a później i tak nie chodził nie wkręcał się na obroty i szarpał strasznie. I PO 3 h się spaliła nawet bezpiecznik nie siadł może to być emulator padnięty ten połączony kablami z wtryskami?
[ Dodano: 2 Styczeń 2011, 19:37 ]no pompka wysiadła jak ojciec go ruszył nie zatankowałi nie wyłaczył pompki i jezdził na pustym baku ja wymieniłem filtr paliwa i pompkę zalałem ok 20 litrów benzyny i nicpocieszny napisał(a):a ile masz zwykle benzyny w baku?![]()
ogólnie taki patent to o kant D.. potłuc, zagrzeje ci 100ml płynu a potem co? do reduktora wpompowany zostanie zimny i d..a zawór zamarznie