Podłączenie ekranu android

16 Cze 2024, 14:38

Witam, jestem kompletnym laikiem w tym temacie. Proszę, pomóżcie mi podłączyć ekran Android do samochodu przez skrzynkę z bezpiecznikami. Kupiłem na Aliexpress ekran, który jest zasilany przez skrzynkę z bezpiecznikami. Mam VW Caddy z 2023 roku. Oto instrukcja: "Podłącz czerwony przewód do ACC, żółty przewód do bieguna dodatniego, a czarny przewód do masy (prawidłowe podłączenie nie spowoduje rozładowania akumulatora samochodowego)." A to schemat bezpieczników: https://bezpieczniki24.pl/volkswagen-ca ... ekaznikow/

Pod który bezpiecznikami podłączyć czerwony i żółty kabel ?najlepiej nie uzywany aby w razie serwisu zdemontować szybko kable
slezer
Nowicjusz

Auto: civic

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Czy warto inwestować w ubezpieczenie AC?
    Wielu kierowców wychodzi z założenia, że obowiązkowe ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zupełności im wystarczy. Polisa OC jest zatem w wielu przypadkach jedynym zabezpieczeniem dla kierowcy oraz jego pojazdu. ...