Podłączenie nieorginalnego radia 307cc 2004

14 Gru 2021, 17:29

Cześć.
Mam problem chciałbym podłączyć radio które czyta mp3. Mam stare JVC i chciałbym je podłączyć. Po podłączeniu przez kostki iso radio włączy się na 2 sekundy i się wyłącza.
Może trzeba coś zmienić na tych pinach? Proszę o pomoc bo to auto dla żony a ona sie uparła ze musi słuchac audiobooków z płyty:):):):)
Wincent83
Obserwowany

14 Gru 2021, 17:52

Obecnie masz podłączone jakieś radio pod kostki ISO?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

14 Gru 2021, 18:45

tak mam podłączone oryginalne radio RD3-01
Wincent83
Obserwowany

15 Gru 2021, 09:45

Ok, to radio ma też złącze pod kostkę ISO więc drugie jak podłączysz powinno grać bez problemu. Jesteś pewny że to JVC jest sprawne w 100%?

Można sprawdzić jeszcze zasilanie w kostce na odpowiednich pinach tu masz opis: schemat-kostki-iso-podlaczenie-przewodow-vt100672.htm
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Ken Block zachwycony Audi RS Q e-tron
    Amerykański mistrz driftu Ken Block, z Mattiasem Ekströmem jako instruktorem na fotelu drugiego kierowcy, przetestował Audi RS Q e-tron z numerem startowym 224, jeżdżąc po śniegu i lodzie. Występ podczas GP Ice Race ...