Zastanawiałem się nad takimi ledami właśnie ale z drugiej strony coś mi podpowiada "na diabła Ci to". Chyba lepiej tą kasę na wachę albo browary przeznaczyć.
Wydaje mi się że najsensowniej będzie wstawić lampkę taka jak mamy w bagażniku coś takiego https://www.google.fr/search?q=lampa+bagażnika&oq=lampa+bagażnika&aqs=chrome..69i57.5981j0j4&client=tablet-android-lenovo&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgdii=imUS9qzNkIGl3M:&imgrc=IN2X2YZSZQBVVM: łatwy montaż i nic skomplikowanego no i nie ma wiochy.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Honda HR-V - kompaktowy SUV Consumer Reports przetestował kompaktowego SUV-a Hondy z niedostępnym w Polsce benzynowym silnikiem 1,8 l. Tak skonfigurowane auto uzyskało średni wynik 29 mpg. W miejskich warunkach było to 20 mpg, zaś na szybkiej trasie ...
Słownik motoryzacyjny - pojęcia, skróty, hasła, terminy Słownik terminów motoryzacyjnych (motosłownik) dostępny na naszym forum zawiera starannie wyselekcjonowane hasła z zakresu naprawy samochodów, budowy i eksploatacji, a także z zasad ruchu drogowego oraz innych ...
Zawsze możesz sobie potem zmienić żarówkę na ledową albo inny kolor dać, masz wielkie pole manewru, a same lampki weźmiesz że szrotu praktycznie w każdym bagażniku masz to samo
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.