Poduszki w aucie gdzie są?

17 Cze 2009, 17:34

qki007 wychodzi na to ze masz 12tych poduszek :mrgreen:
przeciez to są tylko naklejki Twoim zdaniem naklejka = poduszka?
na pewno masz poduszki 2 czołowe, 2 boczne zamontowane są zazwyczas w fotelach z boku no i pewnie kurtyny 2 masz, ale niewiem czy te kurtyny są aż do tylnich foteli
wiec wychodzi na to ze masz ich 6
qki007 ta alfa nawet bardzo fajna, jednak korbki w drzwiach to juz śmiech, qki007 od ilu lat ją masz? ile tys przejechałeś? robiłeś cos przy niej? jakies usterki były?
piotrauto
Stały forumowicz

17 Cze 2009, 20:56

A widziałeś w jakimś samochodzie żeby tapicerka w przednich i tylnych fotelach się różniła?
Po drugie zobacz na mój avatar i kolor lakieru na dolnym zdjęciu. Zobacz na drzwi kierowcy, ma przyciski do 4 szyb a na drugim zdjęciu są już korbki. No i wreszcie, mają całkiem inne wnętrze. Reasumując - to nie moje Alfy (są to dwie całkowicie przypadkowo znalezione fotki z allegro)!

"U mnie znaczków SRS jest 12, a jak są liczone jako poduszki to nie wiem" napisałem wczesniej, więc nie, nie myślę że "naklejka" = poduszka bo tak nie jest. Doczytałem że max. w 156 II było 6 poduszek więc są liczone tak jak wymieniłeś.

A co do pytań to.. psuje się non stop :P :P :P.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

18 Cze 2009, 12:16

no słyszałem ze alfy 156 to bardzo awaryjne auta, nie wiem czy to prawda
to co sie w nich tak psuje?
piotrauto
Stały forumowicz

18 Cze 2009, 12:47

Wszystko po kolei.. a najbardziej to olej gnije. :razz:

Przypominam że temat dotyczy poduszek, o Alfie wypowiadałem się w tematach o Alfach, jak masz jeszcze jakieś pytania to załóż konkretny temat.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość