REKLAMA
Witam Panowie, mam do was pytanie, bo mam auta które mnie interesują i dane jednostki lecz , czy te silniki będą okej i jakie koszty utrzymania i procent że auto może być skarbonka bez dna.
Ogólnie liczy się dla mnie kombi nic i tylko Diesel zadnej benzyny , więc zaczynam od
Ford Mondeo Mk4 kombi od 2008r.
2.0 140km / 2.0 163km lub 2.2 lecz nie wiem jaka moc.
Co o tych jednostkach sądzicie?
Jak jest z wyposażeniem w tej cenie dostanę w wersji Titanum?
Opel Insignia 2.0 130/160 slyszalem duzo złych zalet tego modelu lecz nie wiem jak jest naprawde z tym czy warto wgl tracic czas i szukac dobrego egzemplarza?
Mazda 6 2.0 140km czy coś z 2.2 180km ? Na Japonii się wcale nie znam co i jak ale auto fajnie wygląda w środku mega mi się podoba. Czekam na wypowiedź
Skoda Octavia 2 polift wiem że tutaj pewnie tylko motory 1.6 lub 1.9 lecz za mało dynamiczne. I każdy krytykuje i mówi weź B6 Passata. Co sądzie warto szukać?
Na koniec mówię tak że nie chce żadnych propozycji BMW czy Audi bo nie jestem fanem tych aut i mnie nie stać aby utrzymać i biorę auta i jednostki co stać mnie na utrzymanie pojazdu.
Chce od państwa szczegółowa wypowiedź aby mi pomogła, najbardziej jestem nastawiony na Mondeo Mk4 .