Pojazd typu SAM - budowa od podstaw

05 Cze 2022, 02:09

Cześć! Planuje zrobić SAMa na silniku od malucha i mam do was pytanie. Jak już kupię sam silnik to co jeszcze potrzebuje do jego poprawnego działania?
Bagieta
Obserwowany

05 Cze 2022, 09:14

Bagieta napisał(a):Jak już kupię sam silnik to co jeszcze potrzebuje do jego poprawnego działania?
Silnik jedynie służy do napędu, musisz przecież posiadać całą konstrukcję nadwozia z zawieszeniem w którym znajdzie się miejsce na silnik. To nie takie proste jak się wydaje.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

05 Cze 2022, 12:22

Jestem tego świadomy ,ale jak szukałem informacji w internecie byłem w stanie znaleźć informacje dotyczące innych aspektów projektu ,tak o silniku i elementach potrzebnych do niego nic nie znalazłem. Więc szukam po forach.
Bagieta
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Chcesz zmienić pas? Pamiętaj o pięciu ważnych zasadach!
    Bardzo często przy wzmożonym ruchu na autostradzie czy na innej wielopasmowej drodze kierowcom wydaje się, że warto zjechać na sąsiedni pas, bo samochody poruszają się po nim szybciej. Dlaczego czasami nie warto tego robić? ...