Pojemnosci kart a długosc nagran

05 Kwi 2018, 13:13

Witam.
Przymierzam się do zakupu kamery najlepiej z mozliwoscią nagrywania w 2K. Pojawią się problem pojemności kart. Znalazłem modele obsługujące rzekomo karty 128GB (np. viofo A119S GPS) ale mam pytanie:
Czy ktoś może określić ile godzin jazdy nagrywa się w nagrywaniu ciągłym na kartach różnych pojemności??? Np. mam kartę 64GB format nagrania 2K albo Super HD albo FullHD i ile jestem w stanie nagrać???
dziekuje za wszelkie odpowiedzi
wmaciej
Obserwowany

Auto: volvov40

10 Kwi 2018, 19:52

Ja mam rejestrator Mikavi Pq3 - nagrywanie ustawiam na 4k, 24fps - karta samsung 128 gb, klasa 10 - wychodzi mi ok. 10 godzin filmów. Zależy jak sobie ustawisz u siebie, jakie będzie zapętlanie, nadpisywanie itp. Srednio powinno Ci wyjść ok 10 minut nagrań na 1gb.
Funriel
Początkujący

Prawo jazdy: 17 07 1970
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: VW Golf IV
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    BMW X2 Edition GoldPlay - ekskluzywne i sportowe
    Nowa edycja specjalna kompaktowego Sports Activity Coupé łączy wyraźnie dynamiczny wygląd z ekstrawertycznymi akcentami zewnętrznymi i wnętrzem zaprojektowanym z myślą o maksymalnej radości z jazdy. Od marca 2022 r. ...