Witam posiadam Kia carnival silnik 2.9 crdi zauważyłem że umywa mi olej z silnika. Były teraz przymrozki i odpaliłem auto na samo start czy coś od tego płynu mogło się stać. Byłem na kanale i wygodna jak by przód miski puszczają uszczelka ale filtr też w oleju jest a czy wyżej to troszeczkę oleju ale może od wlewania trochę kapalo mi. Co może być przyczyną
Audi A8 hybrid Audi A8 łączy wydajność hybrydowego silnika sześciocylindrowego ze zużyciem paliwa motoru czterocylindrowego. Jednostka 2.0 TFSI wespół z silnikiem elektrycznym generują 180 kW (245 KM) mocy. Maksymalny moment obrotowy ...
Wyższe opłaty za badania techniczne od maja 2018 roku W przyszłym roku czekają nas zmiany opłat w stawkach za przeglądy na stacjach kontroli pojazdów. Od maja 2018 roku przewidywane są spore podwyżki i o nich napisze poniżej, a w związku z uwolnieniem cen będą one mogły ...
Wygoda że pokapuje olej delikatnie gdzieś z nad filtra od strony bardziej paska od silnika. Nie mogę ustalić dokładnego miejsca bo nie ma dojścia za wiele. Czy to jakaś guma może puszczac
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.