Jak widzę takie opisy to aż mnie trzepie .. U takiego sprzedawcy nie powinien nikt kupować .. ,,podaj rozmiar i rozmiar'' - chyba kolor i rozmiar.. L - 41-41 cm .. a może 40 -41 ?? A czemu nie ma opisu co zmierzyć ?? Trzeba zadzwonić do nich .. Jak sama nazwa mówi - nakładka - nic się nie zszywa ..
Jak dla mnie to nigdy tego bym nie kupił - tylko obszycie, bo wiem, że się trzyma i estetyka lepsza .. Ale Twój wybór..
Stronę ze sklepem podałem jako przykład o jakie nakładki mi chodzi a nie o to że tam kupuje. Najpierw muszę wymierzyć kierownice a nie wiem jak si ę za to zabrać. Co przy takich nakładkach mierzyć średnice, okrąg, grubość?
OK z tego co się dowiedziałem potrzebny jest wymiar średnicy koła
Silnik 1LR-GUE Silnik 1LR-GUE to prawdziwy klejnot w koronie Lexusa. Japońska marka stworzyła ten motor wyłącznie na potrzeby jednego modelu – supersamochodu LFA. W rezultacie wolnossąca jednostka trafiła pod maski zaledwie 500 samochodów. ...
Carsharing: auta na minuty i ekologia Kiedyś uznawaliśmy, że samochód koniecznie trzeba mieć. Był przede wszystkim wyznacznikiem statusu właściciela. Dziś jesteśmy świadkami dynamicznych przemian na rynku, całkowitej zmiany sposobu myślenia. Samochodu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.