REKLAMA
Czemu jest tak mało lexów... ? Właśnie powiedz kao, nie używaj obiegowych mitów używanych przez miedzy innymi wieszczy pokroju 959.
Tylko konkrety...produkcja, fiskal, rejony panowania danych marek...itp. Więc słuchamy.
Ossy porwała mnie taka nostalgia przy pewnych przemyśleniach. Lubisz motoruzacje, chcesz czerpać z niej przyjemność to czemu dokonujesz takich sztampowych wyborów? Przecież ludzie się starzeją, motoryzacja schodzi na psy więc kiedy jak nie teraz? Ja sobie tłumaczew ten sposób...jak będę miał 65lat to założe kapelusz kupie auto r3 i cykne się powoli na miasto...zrealizować receptę Ale teraz... kiedy jak nie teraz? Doświadczyłem wielu fajnych aut, r4, r6, v8 turbo, bez turbo, z konpresorami, nitro, etanol wsjo...było grane i jestem szczęśliwy i bogatszy o doświadczenia a co ciekawe moje przygody np.ze wszystkimi v8 kosztowały mniej niż jeden yaris 1,3 który kupiłem nowy w salonie źle określakąc swoje potrzeby. Dostałem darmową kawę i dywaniki gumowe
Wiem że obiegowa opinia ludzi o autach fajnych szczególnie niemieckich jest taka że fajne, duże musi kosztować ale uwierz mi że nie musi ...
Ovzywiście nie twierdzę że robisz coś źle bo każdy kij ma dwa końce i staram się zrozumieć temat z każdej strony a nie tylko ze swojej...tak tylko na luzie wtrąciłem
Opelkowy silnik ma typową charakterystykę dla nowych turbawek czyli takie drobne oszustewko ze strzałem już od 1,5k.rpm. Śmisnie