Półautomat

20 Sie 2008, 16:54

Hej ! Chciałbym kupić 9 letniego Mercedesa A160. Jest on z półautomatyczną skrzynią biegów. Gdy staje nim na górce na jedynce, puszczam hamulec, a on toczy sie do tylu jakiś metr i dopiero po chwili wyhamowuje i zaczyna "walczyć z górką". Z doświadczenia wiem, że w automatach gdy stoimy na podwyższeniu terenu to na biegu samochód nie ma prawa się sturlać. Czy może to oznaczać awarię skrzyni? Czy może jest to normalne zachowanie? Przypominam, że mowa o skrzyni półautomatycznej ;P .
3no
Nowicjusz

20 Sie 2008, 17:29

Niewiem Dokładnie Na CZym Polega Ten pół Automat Ale Wydaje mi się że nie powinien zjeżdzać
Audi
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

20 Sie 2008, 17:46

Jeszcze ktoś jest w stanie się wypowiedzieć na ten temat?
3no
Nowicjusz

21 Sie 2008, 20:09

Jest w stanie mi ktoś udzielić informacji co do komfortu jazdy mercedesami serii A. Myślę o tych starszych modelach z roku 99. Ojciec mnie straszy, że jeździ się takim jak na ławce w parku. Takie odczucie mieliśmy gdy siedzieliśmy w golfie bodajże trójce. Jak jest z tym naprawdę? Domyślam się, że nie ma rewelacji, ale jest tak źle?
3no
Nowicjusz

22 Sie 2008, 20:57

Spójrz jaka Jest Różnica Pomiędzy Golfem Który Jest Do Niczego A Pomiędzy Mercedresem Który Miał , Ma I Zawsze Będzie Miał Komfort
Audi
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

23 Sie 2008, 16:26

Ma ktoś może instrukcję obsługi do A160 lub A170(jeśli się nie różnią czymś więcej niż silnikiem) w języku polskim w formie elektronicznej? Byłbym wdzięczny!
3no
Nowicjusz