Witam. Mam problem, mianowicie jakiś czas temu dokonałem zakupu Opla Tigry, i odkąd go kupiłem, widnieje w niej półeczka niestandardowa zamiast orginalnej z tyłu. Widać że półeczka robiona ręcznie. Oczywiście, półeczka była pusta, głośniki z niej były wyjęte przed moim zakupem. I tu właśnie moje pytanie, jako iż jestem zielony w te klocki. Po pierwsze, jak mierzyłem linijką, mi wychodzi że otwór ma ze 24cm a nie 25 (?). Po drugie, puste otwory zaczęły mi troche przeszkadzać, więc pisze do Was z zamiarem zakupu nowych dwóch głośniczków. Więc moje pytanie brzmi, jakie? Czy znajde jakieś 2 głośniki, mieszcząc się do 100 zł ? Polecicie coś? I czy osłony (takie krateczki) są potrzebne? Gdzie takie też kupić? I czy całość jest jakoś specjalnie ciężka w montażu? Jak to w ogóle wygląda z mocowaniem głośników i tych osłonek? Oczywiście, przesyłam Wam również zdjęcie owej półeczki, bo nie wiem czy każdy głośnik do nich wejdzie. Proszę o szybką odpowiedź
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.