witam posiadam polerowane alufelgi i wiem że nie można ich myć chemią itp. ale mam pytanie czy polerowane felgi można na myjce bezdotykowej potraktować programem nabłyszczanie i osuszanie przecież ten program ma w sobie wosk
moim zdaniem nic nie będzie miałem stalowe i tak robiłem i nic nie było wiem ze przez stalowe tak szybko tam woda na tarcze nie wleci jak przy alusach ale dzięki bardzo choć az jedną odpowiedz pozdrawiam Łukasz
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Peugeot RIFTER 4x4 concept - podróże po bezkresnych przestrzeniach PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT to samochód zaprojektowany z myślą o podróżach po bezkresnych przestrzeniach. Wyróżnia się przykuwającą wzrok, wyrazistą stylistyką. Wyposażony w napęd na cztery koła, specjalne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.